Η Orthopedia αποτελεί μια πλατφόρμα παροχής ιατρικών υπηρεσιών υγείας υψηλής ποιότητας, με έμφαση και εξειδίκευση στα προβλήματα ορθοπεδικής φύσεως.

Χρησιμοποιώντας εξελιγμένες ιατρικές μεθόδους, στην Orthopedia έχουμε στόχο όχι μόνο την ανακούφιση του ασθενούς και την γρήγορη αποκατάστασή του, αλλά και την ταχύτερη επιστροφή του στις φυσιολογικές του δραστηριότητες, καθώς και τη δραστική μείωση του χρόνου αποθεραπείας.

Πιστεύοντας στην ολοκληρωμένη αντιμετώπιση κάθε ιατρικού προβλήματος, στην Orthopedia συνεργαζόμαστε με εξειδικευμένους ιατρούς διάφορων ειδικοτήτων, αλλά και με τα πλέον σύγχρονα και εξειδικευμένα διαγνωστικά κέντρα, με στόχο την συστηματική και ενδελεχή διερεύνηση των ασθενών που μας εμπιστεύονται.

Εστιάζοντας στην προληπτική ιατρική, προσφέρουμε τη δυνατότητα προληπτικών έλεγχων που μπορεί να αποβούν ιδιαίτερα αποτελεσματικοί στην αντιμετώπιση ορθοπεδικών προβλημάτων όπως οι κακώσεις, οι τραυματισμοί και οι παθήσεις του μυοσκελετικού συστήματος  που ταλαιπωρούν χιλιάδες ανθρώπους καθημερινά.

Ο επικεφαλής της Orthopedia, Δρ. Γεώργιος Μπεσίρης, και το εξειδικευμένο ιατρικό και νοσηλευτικό της προσωπικό έχουν την δυνατότητα να εγγυηθούν ότι ο ασθενής αντιμετωπίζεται πάντοτε με σεβασμό, ανθρωπιά και με τις αρτιότερες επιστημονικές μεθόδους.

Η πολύχρονη εμπειρία του επικεφαλής της Orthopedia, Δρ. Γεωργίου Μπεσίρη, στην ιατρική κάλυψη και τη φροντίδα σημαντικών αθλητικών ενώσεων μας δίνει την δυνατότητα για σύγχρονη και ολοκληρωμένη αντιμετώπιση όλων των ιατρικών αναγκών που μπορεί να προκύψουν για έναν αθλητικό σύλλογο, από την ψυχολογική προετοιμασία και την προληπτική ιατρική, μέχρι την αρτιότερη χειρουργική αποκατάσταση.

© 2018 Orthopedia - Μπεσίρης Γεώργιος - Υπηρεσίες υγείας